keepersdag vv heino te zien op eredivisie live

De keepersdag die VV Heino vorige week hield, is woensdag 7 november te zien op Eredivisie Live in het programma Vitesse TV. Een dag later zendt TV Gelderland ook een reportage uit. Daarmee is de uitzending een weekje opgeschoven, want eerder zou de reportage afgelopen woensdag al uitgezonden worden. Aan de keepersdag, die samen met Vitesse was samengesteld, namen 84 doelmannen deel.

Tien B-keepers, vijftien C-keepers, achttien D-keepers, dertig E-keepers en elf F-keepers werden verdeeld over 12 groepen van ongeveer zeven keepers. De keepers kwamen van de verenigingen Heino, Rohda, SV Dalfsen, Wijhe, ZAC, Hoonhorst, Lettele, SV Raalte, Broekland, Heeten, Nieuw Heeten en Overwetering.

De middag begon met meeting tussen de begeleiders (Heino, Lettele, Hoonhorst, Zwolse Boys, Rohda), trainer (Adrie Broxks, jeugdkeepertrainer Vitesse) en demonstratiekeepers ( Martin van Barneveld, keeper Jong Vitesse, Ruben de Witt (Jonge Kracht 1), Tim Schoofs (Eldenia 1), Marc de Witt (Presikhaaf 1) en Robin van de Berg (Heino A1).

De uitzending is te zien op Eredivisie Live om 18.30 uur, 20.25 uur en 00.25 uur. Wie niet rechtstreeks kan kijken, kan na de uitzending deze link volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.