kats en kalter opnieuw het snelst

Johan Kats en Irene Kalter hebben zondag de 10 kilometer van de Omni Mobilae crossloop gewonnen. Het parcours liep door het bos tussen Heino en Raalte. In totaal trok de cross in het kader van het Sallands Cross Circuit zo’n 430 deelnemers.

Op de 5 kilometer won bij de mannen Raaltenaar Martin Breunissen. Bij de vrouwen was dat Patty den Ouden.

Deze week is overigens het reglement van het SCC aangepast. De uitslag van zowel de Omni Mobilaeloop als de Joop van den Enkloop van vorige week zullen ook meegeteld worden in het klassement van lopers die zich pas nu hebben ingeschreven voor het SCC.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.