jeugd marienberg op bezoek bij sinterklaas

Gelukkig is Aart Schroefdraad van vele markten thuis anders was het misschien niet goed gekomen met de kadootjes die als sneeuw voor de zon waren verdwenen.

Woensdag 28 november bezochten de F-pupillen van voetbalvereniging Mariënberg en de kinderen van de talrijke vrijwilligers Sinterklaas op de Beerze Bulten. Sinterklaas was speciaal naar Beerze afgereisd om de talentvolle jeugd van de roodzwarten pakjes te bezorgen.

De chaotische Aart, gastheer in het GiGa Konijnenhol, had de lachers weer op zijn hand maar zijn goedgemutste humeur werd er niet beter op toen Schroefdraad ontdekte dat alle pakjes, die hij voor de Goedheiligman moest bewaren, waren verdwenen.

Maar Aart samen met Bultje is niet voor 1 gat te vangen, hij transformeerde naar een echte politie-agent en samen met een oplettende Zwarte Piet vond hij (poeh….gelukkig) de pakjes weer terug.

Wie de dader was….?? Tja…….dat verklappen we niet, ga zelf maar kijken (staging2.beerzebulten.nl )

Sinterklaas kende de kinderen van Mariënberg verrassend goed, zijn linkerbeen deed denken aan een hele oude voetballer, eentje in de categorie Pietje Keizer.

Het was machtig gezellig, dat had de activiteitencommissie RoodZwart Hart pepernootgoed geregeld, voor iedereen waren er kadootjes. olgend jaar maar weer……………..ofnie?

Dacht het wel…..!

Sinterklaas, Bultje, Aart Schroefdraad, Zwarte Piet, De Beerze Bulten enne….Oké, vooruit ook de boef van harte bedankt voor een superleuke avond!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.