jeugd in actie bij tafeltennisvereniging heino

Tafeltennisvereniging Heino houdt verschillende activiteiten om de bassischooljeugd te laten ontdekken dat het erg leuk is om te tafeltennissen. In het voorjaar was er al een eerste ronde van Tablestars en afgelopen maandag is in een vernieuwde opzet het vervolg van start gegaan. Door alle inspanning van TTV-Heino groeit de belangstelling voor tafeltennissport bij de Heinose jeugd. Heino heeft op dit moment drie trainingsgroepen voor de jeugd per week en speelt met ddrie jeugdteams mee in de regional competitie van de NTTB.

TTV-Heino wil aan de onderkant graag nog wat extra groeien en doet er daarom in aanloop naar de Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis (komend voorjaar in Zwolle) dit najaar nog even een flinke schep bovenop met Tablestars The Battle, ofwel het Nederlands kampioenschap tafeltennis voor bassischolen.

In de bijlage zijn alle activiteiten die TTV-Heino verzorgt van week 45 (2012) tot en met het NK in week 9 (2013).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.