jannes haverman prins der zwabberaars

In een sfeervol Café-Restaurant Zwakenberg is zaterdagavond om 23.11 uur Jannes Haverman gepresenteerd als nieuwe prins van de Zwabberaars voor het carnavalsjaar 2012 – 2013.

Al jaren is Jannes Haverman één van de drijvende krachten achter carnavalsvereniging de Zwabberaars. Jannes heeft binnen de vereniging al meerdere functies bekleed. Zo was hij onder meer lid van de raad van elf, zat hij in het bestuur en was hij 7 jaar lang adjudant en stond hij dus aan de zijde van diverse (oud-)prinsen.

Het kunstje heeft Jannes Haverman dus goed kunnen afkijken de afgelopen jaren. Doordat hij jarenlang over de schouder van de prins heeft mee kunnen kijken weet hij wat er van hem verwacht wordt tijdens het carnaval.

Prins Jannes is 41 jaar en al sinds jaar en dag verknocht aan Raalte.

Het motto waarmee Prins Jannes 1e aankomend carnaval over de Zwabberaars en hun gevolg zal regeren is: “Je leeft maar even, dus vier met prins Jannes 1e de carnaval van je leven”.

Prins Jannes 1e houdt van een feestje en daarom zal hij er voor zorgen dat het een fantastisch carnaval gaat worden voor een ieder die van carnaval houdt. “De Zwabberdelle zal schudden op haar grondvesten,” zo waren zijn eerst woorden toen men hem werd gevraagd een jaar lang te regeren over de Zwabberaars en haar gevolg, dit belooft dus veel goeds voor aankomend carnavalsjaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.