jaarlijks clubfestival van videoclub zoom out

Videoclub Zoom Out uit Heino houdt op 12 november voor de vijfde keer haar jaarlijkse clubfestival. Op deze avond worden zeven films vertoond die door de eigen leden zijn gemaakt. De films worden beoordeeld door drie juryleden. Deze jury bestaat uit Fenny Lenderink van RTV Raalte, gemeenteraadslid voor het CDA Raymond Godeschalk en Herman Huisman, lid van de videoclub Havelte waar Zoom Out goede contacten mee heeft.

De voorgaande twee jaar wist Anneke de Jong de wedstrijd te winnen. De vraag is of Anneke dit jaar haar titel wederom succesvol kan verdedigen. De avond wordt gehouden in de vergaderzaal van Sporthal Hoogerheijne en er is slechts ruimte voor een kleine groep geintresseerden. Voor het bijwonen van de avond dien je je dan ook op te geven bij de voorzitter Jan de Mink (0572 – 393047 of jandemink@hetnet.nl) of bij de secretaris Wout Steenbergen (0572 – 392614 of wout.steenbergen@hetnet.nl)

Kijk voor verdere informatie over de videoclub op staging2.zoomoutheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.