inloopdag bij dijkman energy systems

Bij Dijkman Energy Systems in Heino vindt vandaag een nieuwe inloopdag plaats. Deze begon om 10 uur en de eerste bezoekers waren er al op tijd.

In oktober vond al een inloopavond plaats. Dijkman heeft nu gekozen voor een zaterdag waarbij iedereen vanaf 10.00 tot 16.00 uur een kijkje kan nemen bij verschillende soorten zonnepanelen en montagematerialen in het pand.

Zonne-energie is ‘hot’ en leeft als nooit te voren. Op de eerste inloop avond half oktober kwamen veel geïnteresseerden informatie snuiven over de verschillende soorten zonnepanelen, montagematerialen en subsidiemogelijkheden.

“Een woonhuis met 4-persoons huishouden verbruikt gemiddeld 3.500 kWh elektriciteit. De investering van een complete set van 14 zonnepanelen inclusief installatie en aansluiting is ongeveer 5.900 euro inclusief 21% btw. Met dit systeem bespaart het gezin op jaarbasis ongeveer 3000 kWh. Dit komt met de huidige prijzen neer op een verlaging van de jaarlijkse energierekening met omstreeks 690 euro inclusief 21% btw”, vertelt Dijkman. “Neem vooral je buren mee, want voor straten zijn er nog extra groepskortingen”, aldus Dijkman.

De showroom is gevestigd aan Weerd 10 in Heino. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig. Bezoekers kunnen hun energienota meenemen en hun voordeel laten doorrekenen. Meer informatie over zonne-energie is te vinden op staging2.dijkmanenergysystems.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.