Home / archiefcentraal / informatieve stagiairedag van mijnplein

informatieve stagiairedag van mijnplein

Studenten van de Katholieke Pabo Zwolle, Windesheim en studenten Onderwijs Assistent en sport en bewegen van Landstede hebben maandag kennis genomen van vier nieuwe ontwikkelingen binnen het onderwijs in Salland. Deze studenten lopen allemaal stage op een van de 22 scholen die zijn aangesloten bij mijnplein. De stichting organiseerde de dag met presentaties binnen het thema Verwonderwijs als dank voor de input die de stagiaires geven aan de scholen en om hen op de hoogte te brengen van het onderwijs binnen mijnplein.

De studenten zijn op de hoogte gebracht van het Daltononderwijs op de Dolfijn in Heino, het Integraal KindCentrum (IKC) dat basisschool de Bolster samen met kinderdagverblijf de Rode Bank vormt, het nieuwe onderwijsconcept van Oostenwind (voorheen de Schutse) en 4 keer wijzer, de manier van werken binnen het vak geschiedenis op Esmoreit in Luttenberg.

De presentaties zijn allemaal gegeven door professionals die bij mijnplein werken. Als afsluiting van de dag is een uitgebreide lunch aangeboden.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.