Home / archiefcentraal / info over zorg en glasvezel in mozaiek

info over zorg en glasvezel in mozaiek

Donderdag 6 december wordt in de Mozaïek voorlichting gegeven door Zorgverzekeraar Achmea over de voordelen van een collectieve zorgverzekering. In samenwerking met de twee ouderenbonden KBO en PCOB wordt bij Welzijn Ouderen (SWOL) in de Mozaïek een presentatie gegeven over de veranderingen in de basisverzekering. Ook zal ingegaan worden op de vraag of alle aanvullende verzekeringen nodig zijn. De bijeenkomst begint om 14.00 uur.

Donderdag 6 december zal Reggefiber, die de aanleg van glasvezelkabel in Lemelerveld wil organiseren, na de presentatie over de zorgverzekering komen vertellen wat de mogelijkheden bij een glasvezelkabel zijn ten opzichte van de bestaande aansluitingen voor telefoon, internet, radio en televisie. Nu steeds meer de nadruk komt te liggen op langer zelfstandig te blijven wonen, is zorg op afstand een mooi gegeven. Maar hoe moet dit technisch ingevuld worden? Wat kan wel en wat kan niet met een aansluiting op het glasvezelnet? Zijn de voordelen wel zo mooi als wordt verteld? Belangrijk genoeg om te weten hoe het in de toekomst zal gaan. De ouderenbonden KBO en PCOB en Welzijn Ouderen (SWOL) nodigen de senioren dan ook uit om mee te praten over toekomstige vraagstukken. De middag begint om 14.00 uur bij SWOL in de Mozaïek.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Home / archiefcentraal / info over zorg en glasvezel in mozaiek

info over zorg en glasvezel in mozaiek

Donderdag 6 december wordt in de Mozaïek voorlichting gegeven door Zorgverzekeraar Achmea over de voordelen van een collectieve zorgverzekering. In samenwerking met de twee ouderenbonden KBO en PCOB wordt bij Welzijn Ouderen (SWOL) in de Mozaïek een presentatie gegeven over de veranderingen in de basisverzekering. Ook zal ingegaan worden op de vraag of alle aanvullende verzekeringen nodig zijn. De bijeenkomst begint om 14.00 uur.

Donderdag 6 december zal Reggefiber, die de aanleg van glasvezelkabel in Lemelerveld wil organiseren, na de presentatie over de zorgverzekering komen vertellen wat de mogelijkheden bij een glasvezelkabel zijn ten opzichte van de bestaande aansluitingen voor telefoon, internet, radio en televisie. Nu steeds meer de nadruk komt te liggen op langer zelfstandig te blijven wonen, is zorg op afstand een mooi gegeven. Maar hoe moet dit technisch ingevuld worden? Wat kan wel en wat kan niet met een aansluiting op het glasvezelnet? Zijn de voordelen wel zo mooi als wordt verteld? Belangrijk genoeg om te weten hoe het in de toekomst zal gaan. De ouderenbonden KBO en PCOB en Welzijn Ouderen (SWOL) nodigen de senioren dan ook uit om mee te praten over toekomstige vraagstukken. De middag begint om 14.00 uur bij SWOL in de Mozaïek.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.