Home / archiefcentraal / holstohus verwelkomt eerste flexwerker

holstohus verwelkomt eerste flexwerker

Hester Baars, een zelfstandig ondernemer die af en toe zoekt naar een geschikte plek om rustig te kunnen werken, werd met een bloemetje verwelkomt als eerste flexwerker in het Holstohus in Olst. Per 1 november zijn de flexwerkplekken in het Holstohus officieel in gebruik. Deze plekken bestaan uit een bureau met goede stoel en verlichting. Er is onbeperkt koffie en thee verkrijgbaar en WiFi beschikbaar. In de ruimte op de tweede verdieping staat ook een ruime vergadertafel.

Vanwege het feit dat de plekken zijn ondergebracht in het Holstohus, zijn veel extra’s binnen handbereik. Zo kan voor print- en kopieerwerk gebruik worden gemaakt van de service van de papierwerkplaats van Overkempe. Voor een lekkere lunch kun je terecht in de brasserie en de krant is te lezen aan de leestafel in de bibliotheek.

Via www.flexplekolstwijhe.nl zijn de flexplekken gemakkelijk zelf via internet te reserveren. Op de website zijn ook foto’s van de werkplekken te zien en er is meer informatie te vinden over tarieven en dergelijke. Bovendien krijg je bij een eerste reservering de mogelijkheid om je bedrijf te presenteren in de nieuwsbrief.

Lees ook

December-editie Soepcafé Annahuis gecanceld

RAALTE – Het soepcafé in het Annahuis, dat gepland stond op vrijdag 10 december, gaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.