heino treft topklasser de treffers

VV Heino treft in de tussenronde van het KNVB-bekertoernooi De Treffers. De club uit Groesbeek speelt in de Topklasse. Dinsdagavond won De Treffers met 3-1 van Angeren.

Marc Lobbert, de trainer van Heino 1, kijkt nu al uit naar het duel tegen de Topklasser. “Wij zijn blij met deze tegenstander, eentje van formaat. We hebben de afgelopen periode laten zien dat we prima tegen deze ploegen kunnen spelen.” Hij verwijst naar de duels tegen Berkum (1-3 verloren), MSC (4-1 gewonnen), PEC Zwolle (1-3 verloren) en vorig jaar verloor Heino nipt van DVS ’33. De Hoofdklasser uit Ermelo had een penaltyserie tegen Heino nodig om het 1-1 gelijkspel te doorbreken. “Van deze wedstrijden word je dus alleen maar beter. We hebben er zin in, laat De Treffers maar komen, hier doe je het voor,” aldus Lobbert.

De winnaar van het duel tussen Heino en De Treffers mag uitkomen in de derde ronde van het bekertoernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.