heeten buigt achterstand om 2 1

Heeten heeft zondagmiddag thuis gewonnen met een nipte 2-1 van Borne. Een achterstand van 0-1 werd omgebogen tot de volle winst. Dankzij de overwinning hebben de groenwitten nu tweeëntwintig punten. Goed voor een tweede plaats.

In de spannende wedstrijd kwam Borne op voorsprong. In de 25’ minuut openden zij de score. Met nog vijf minuten op de klok trok Matthijs Willemsen voor rust de score gelijk. In de tweede helft besliste Heeten de wedstrijd met de directe concurrent met een doelpunt verschil dankzij Bas Aarnink. Heeten sloot hiermee de wedstrijd positief af.

Over twee weken spelen ze de belangrijke wedstrijd tegen EMMS. De ploeg uit Slagharen heeft hetzelfde aantal punten. Een zogenoemde zes punten wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.