han reinders nieuwe prins der stoppelkaters

In het dagelijks leven is Han Reinders werkzaam bij vrachtwagenfabrikant Scania in Zwolle. Naast verkoper en bedrijfsleider bekleedt hij sinds vier jaar de functie van ‘lease adviseur’. Voor hij in dienst trad bij Scania was Han 10 jaar werkzaam bij Sallmetall in Raalte. De nieuwe Prins der Stöppelkaters is zeker geen onbekende in het Raalter verenigingsleven.

Hij is onder andere voorzitter van de veteranen van Rohda Raalte. Hij was jarenlang actief lid van de technische commissie en bestuurslid van CV De Stöppelkaters. Tegenwoordig is hij binnen de carnavalsvereniging een van de organisatoren van het Bloazersfestival, tijdens Stöppelhaene.

Naar eigen zeggen is Reinders ‘Carnavalist tot in z’n kleine tenen’. Veel Raaltenaren zullen Han Reinders ook kennen van zijn muzikale passie: de tismawajewendBand. Hij is medeoprichter, trompettist en opperregelaar van de band, het Goudhaentje van de Gemeente Raalte van 2011.

Het zullen zijn muzikale kwaliteiten zijn die z’n motto als Prins der Stöppelkaters, verklaart. De door- en doorluchtige hoogheid Prins Han I van Stöppelburcht regeert namelijk onder het motto: ’ Tijdens Carnaval weet ik van toet’n noch bloaz’n.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.