haarle troeft almelo af 5 1

Op de Pastoorsmoat aan de Haarlerveldweg is zondagmiddag de wedstrijd tegen Almelo met 5-0 gewonnen. De wedstrijd was eenzijdig, in het voordeel voor de thuisspelende ploeg. Met de overwinning nam Haarle revanche voor de verloren uitwedstrijd tegen de Tukkers. Vorige week werden ze met 5-1 afgetroefd.

In de 21’ minuut opende Tijs Besten de score. Het was de inleiding voor een gemakkelijke middag voetballen. Almelo, dat de laatste plek bestrijkt, wist hier niks tegen inbrengen. Pas in het laatste half uur werden de andere vier doelpunten gescoord. Door Joost Willemsen, Arnon Zwijnenberg, Rick Hobert en nogmaals Joost Willemsen. Uiteindelijk werd het 5-0.

Over twee weken speelt Haarle thuis tegen Zenderen Vooruit. Een directe concurrent. Als ze winnen nemen ze mondjesmaat afstand van de laatste plekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.