grote verbouwing bij ardesch interiors

In de showroom van Ardesch Interiors in Dalfsen wordt al weken hard gewerkt aan een grote verbouwing. De complete voorgevel is eraf en er wordt een nieuw aangezicht gecreëerd met een nieuwe entree. Samen met deze verbouwing wordt het totaalassortiment verder uitgebreid. “De huidige gevel was alweer 25 jaar oud, dus was het tijd voor een compleet nieuw aangezicht en een compleet nieuwe uitstraling welke beter past bij ons en onze klant”, licht Jarno Ardesch toe.

Samen met de nieuwe gevel wordt de entree ongeveer 4 meter naar voren geplaatst. Door de grote aluminium ‘zuil’ is dat een mooi, opvallend detail. Ook van binnen wordt de showroom weer flink gerestyled. Zo wordt de slaapafdeling volledig vernieuwd met een nieuw eigentijds assortiment boxsprings, ledikanten en natuurlijk heel veel bedtextiel. De meubelcollectie van Coming lifestyle wordt verder uitgebreid met een lijn banken, stoelen, tafels en accessoires.

Naast de mogelijkheid voor de totale stoffering van een woning hebben Jarno en Ilona Ardesch alweer meer dan een jaar geleden deze stap gezet, en met succes. “Maatwerk en het geven van advies, dat zijn onze speerpunten”, vertelt Ilona. “We vinden dat ontzettend leuk om te doen en zijn er daardoor ook sterk in. Het samen kijken met de klant naar kleuren, stijlen en mogelijkheden en dan al brainstormend wensen en dromen vertalen in een interieur dat van iemands huis een thuis maakt. Dat is echt onze passie en met de uitbreiding in onze meubellijn kunnen we dit nog meer waarmaken.”

Ook achterin de showroom wordt gewerkt, een uitbreiding van ongeveer 100 m2 voor de buitenzonwering. “De mogelijkheden op het gebied van buitenzonwering gaan steeds verder, zoals terrasoverkappingen compleet met verlichting en heaters komen steeds meer en ook de bediening ervan wordt steeds mooier,” zegt Jarno. “Dat was reden om deze afdeling verder uit te breiden en een compleet nieuw assortiment van Luxaflex Outdoor te integreren op deze nieuwe plaats.”

“Na de overname in het afgelopen jaar is het tijd om onze visie op het gebied van woonbeleving verder te ontwikkelen. Deze verbouwing is weer een stap verder in deze richting die al 33 jaar geleden is ingezet. Begin volgend jaar zal de officiële heropening plaatsvinden, tot die tijd kan iedereen profiteren van een grandioze verbouwingsopruiming om plaats te maken voor al deze nieuwe plannen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.