groenenberg met overstroom in holstohus

Esther Groenenberg is zaterdag 10 november te zien in het Holstohus Theater in Olst met de voorstelling Overstroom. Esther bezingt alles wat haar bezighoudt, van sprookjes uit vroegere tijden tot de besognes van vandaag de dag. Tijdens de voorstelling wordt ze begeleidt door vier muzikanten.

Esther is de vrouw die een paar jaar terug een hit scoorde op Youtube met haar zelfgemaakte clip ‘Oh Meisje’. Na het verschijnen van Overstroom besloot ze op zoek te gaan naar nieuwe manieren en nieuwe inspiratie. Voor haar betekende dit meer met andere artiesten liedjes schrijven. In 2009 trad ze al met veel succes op in het Holstohus Theater. Na haar allesbepalende optreden bij De Wereld Draait Door kwam in 2010 de CD ‘Slingers en Ballonnen’ uit. Tegelijkertijd had ze een gewilde tournee langs de theaters.

De voorstelling begint om 20.15 uur en is te zien in het Holstohus Theater te Olst. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk en kunnen worden besteld via staging2.theaterolstwijhe.nl of worden gekocht bij Postagentschap Bourguin (Langstraat 66, Wijhe), Boek- en kantoorvakhandel Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en de VVV-balie bij het Holstohuis (Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.