girls night out bij mooi by hollewand

Mooi! by Hollewand houdt op donderdag 29 november vanaf 19.30 een Girls Night Out avond. De avond staat in het teken van zien, proeven en beleven. Gezellig shoppen met vriendinnen, zussen, moeders en dochters en informatie over trends, mode, styling en food.

De avond wordt georganiseerd met de medewerking van Schoonheidssalon Martine, Pure Moments Massage & Wellness, Love Scrapping & More, Chocolade & Bonbons, Haarmode ’t Spiegelbeeld, Kaarten & Taarten, Juwelier Opticien Boerdijk, djchiel.nu, Noize Licht & Geluid, DA vd Worp, Catering en Partyservice van Dam, Theo Wispels Bloemen, José Reuvekamp, Vincent Hartman Fotografie, Seine Wonen, Tamaris en Monique Nagelboutique.

Tijdens deze avond aan de Haarstraat 2 in Heino zijn er diverse ‘modeflitsen’ en is er voor iedereen een verrassing. “We hebben gekozen voor een breed scala aan ondernemers, zodat het voor de dames echt een avondje uit is”, vertelt Ingrid Hollewand. Ook aan een dj en sfeerverlichting is gedacht. Laat je op deze gratis Girls Night Out avond verrassen.

Meer informatie is te vinden op staging2.mooibyhollewand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.