gewoon carolien molecuulstructuren zien

‘Mijn dochter van 7 jaar heeft last van heimwee. Ze zegt soms dingen die ze niet kan weten en ze voelt mij erg aan, zeggen anderen. De heimwee is vermoedelijk bij haar snel opgelost. Echter, wat bij haar vanzelf gebeurt;

Deze wijze ziel in meisjeslichaam kan gemakkelijk en goed ontspannen; ze is volledig bij bewustzijn, volledig in haar lichaam, en helemaal ontspannen. Zij kijkt ergens naar. Ik kijk door haar ogen heen en vraag haar of ze lichtbollen (orbs) ziet. ‘Ja’. ‘Welke kleuren hebben ze?’ ‘Veel witte, zilver en paars’. De paarse vindt zij heel interessant. Ik laat haar wat oefeningen met de lichtbollen doen. Moeder kijkt verbaasd, beseft dat haar dochter en ik dingen zien die zij niet ziet en ze heeft vele vragen.

Via de mail stuur ik moeder informatie over de lichtbollen; stof, water of andere deeltjes in de lucht klonteren samen en kun je zien als je licht erop laat schijnen. Een gewoon verschijnsel, alleen erg bijzonder dat zij ze zonder microscoop of fototoestel ziet. Dochter ziet dus de structuren van moleculen, dus energie. Op jonge leeftijd zag ik ook deze structuren, hoeveel trilling er in de moleculen van bijvoorbeeld een kast zat en hoe de groepen moleculen draaiden, later besefte ik ook pas dat ik ze kan gebruiken; als de motor van de auto het niet deed, de lijm niet meer plakte en later in dienst van de genezing van mensen. Als je ziet of voelt welke moleculen bijvoorbeeld in een medicijn zitten en je hebt die nodig, dan kun je die informatie soms ‘uit de lucht’ halen. Het onderscheid wanneer kan dat wel en wanneer niet komt door oefening ermee (altijd in samenspraak met arts). De enorme mogelijkheden dringen de laatste tijd pas meer en meer door. Er zijn tegenwoordig mensen die al jaren niet meer eten en soms ook niet meer drinken en al hun voeding uit de lucht halen…

De kleuren zeggen iets over wat het is, dat kan persoonlijk zijn (wat maakt dat zij paars ziet) of collectief. De paus en priesters dragen bv paarse kleding bij grote veranderingen. Lichtwezens/ overleden personen die zich willen laten zien maken vaak gebruik van deze deeltjes uit de lucht of aan ons lichaam, dat kost dus wel energie.

Deze meid mag leren gebruik te maken van haar talent. Wat een hoop voor de toekomst. Geef gerust je reactie via info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.