gewoon carolien geestelijke gaven of paranormaal

Een meid (16) komt met moeder in de praktijk. “Mijn dochter is paranormaal begaafd. Ze heeft enge visioenen gehad en durft nu veel dingen niet meer, omdat deze visioenen uit kunnen komen.” Ik voel de jongedame zweven, op een voetstuk gezet. Ze mag van mij weer met de voetjes op de grond. Ik vertel dat ik soms “het Takkenwijf’ ben, de vrouw die confronteert vanuit liefde. “Wat heb jij aan paranormale gaven, als je er geen controle over hebt?” Ze heeft dus verschillende soorten dromen, voelt mensen, situaties en sferen soms aan. Er zitten veel begaafde mensen in de psychiatrie, die hebben hun paranormale ervaringen (nog) niet onder controle en dan heeft de maatschappij niks aan je.

Mensen krijgen gaven als genezen, helder zicht, horen of anders om ervaringen op te doen met de geestelijke wereld en soms innerlijke wereld. Men kan daardoor leren dat er meer is op aarde dan alleen het zichtbare. Daarnaast mag je op aarde gewoon kind/mens zijn, een identiteit vormen en weerbaar worden. Je mag aangeven wat je wilt en wat niet, oplossingen bedenken en uitvoeren. Je mag ‘nee’ leren zeggen.

Deze prachtige meid mag een sterke meid worden die met haar vuist op tafel kan slaan. Stap voor stap mag zij (en ieder mens) zich ontwikkelen tot iemand met geestelijke gaven. Vanuit geestelijke gaven is er meestal niet een specialiteit die er uit springt. Wel is er veel wijsheid bijvoorbeeld over hoe om te gaan met het leven. Informatie die komt, is nooit angstig. Wel komt er informatie met een flinke waarschuwing. De waarschuwing is dan altijd gebaseerd op je eigen functioneren of op hoe je je kracht daarin gebruikt. Om van daaruit zelf gelukkiger te worden. Ze leert de betekenis van haar visioenen, leert voelen en dat verwoorden en opkomen voor haar gevoel. Ze leert haar voeten op de grond te houden. Ze heeft weer meer zelfvertrouwen en is weer ‘gewoon’ haarzelf. Ze leert nu meer gelijkwaardig met volwassenen omgaan, neemt meer verantwoordelijkheid over zichzelf haar leven. Moeder hoeft niet meer te beschermen, bevoogden of betuttelen. Ze is meer zelfstandig. Vanwege haar latente geestelijke gaven vermeerderen haar eigen kennis en inzicht in snelle en korte tijd.

Waar is er bij jou nog een afhankelijkheid en sta je zelf niet met de voeten op de grond?? Hoe vermeerder jij je geestelijke gaven? Geef gerust je reactie via info@carolienjonkman.nl staging2.carolienjonkman.nl staging2.takkenwijf.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.