gesprek over tuinenbeleid sallandwonen

Sallandse huurders kunnen op dinsdag 27 november vanaf 15.00 uur in gesprek met Huurdersvereniging Salland en SallandWonen over het door de corporatie gevoerde tuinenbeleid. De gesprekken vinden plaats in het Kerkhuus in Heino. Dit jaar is SallandWonen begonnen huurders nadrukkelijker aan te spreken op de manier waarop zij hun tuin onderhouden. Hierbij zijn huurders ook aangesproken op de aanwezigheid van aanbouwen of bijgebouwen waarvan zij voor de bouw geen toestemming hebben gekregen.

Dit heeft bij veel huurders tot onrust geleid. Vaak hebben zij een dergelijk bijgebouw of aanbouw al jaren geleden gebouwd. Tijdens het tweede deel (vanaf 15.00 uur) van de ledenvergadering van de Huurdersvereniging, zal SallandWonen haar tuinenbeleid toelichten en kunnen huurders hierover vragen stellen en met de corporatie in gesprek. Tussen 14.00 uur en 14.45 uur wordt eerst het huishoudelijk gedeelte van de ledenvergadering van de huurdersvereniging afgewerkt. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.