geslaagde sinterklaasintocht in boskamp

Afgelopen zaterdag was het weer zover! Het moment waarop alle kinderen uit Boskamp hadden gewacht. De intocht van Sinterklaas en zijn pieten. Dit jaar op een andere locatie dan dat we gewend waren, maar het was een mooie intocht van Sinterklaas op Overkempe. Waar Sinterklaas niet op zijn paard, (want die was erg moe van de hele nacht op het dak lopen) maar op een kar met een ezel ervoor, rond twee uur aankwam.

Hij werd voor het dorpshuis van Overkempe onder muzikale begeleiding van de Holstobloazers opgewacht door natuurlijk de bewoners van Overkempe, maar er waren ook veel enthousiaste opa’s en oma’s, vaders en moeders en niet te vergeten een heleboel kinderen. Na een warm onthaal ging de Sint met zijn pieten het Dorpshuis binnen waar het kinderfeest verder ging.

De zaal van Overkempe was gezellig gevuld met meer dan 140 feestende kinderen. Nadat er heel wat liedjes zijn gezongen, er veel was gedanst door de kinderen en Sinterklaas vertelde dat iedereen zijn schoen mocht zetten, (en dat het niet geeft als je geen schoorsteen hebt, Sinterklaas heeft namelijk een speciale sleutel!) was het feest na ruim een uur afgelopen. En gingen de kinderen met een zakje pepernoten naar huis. Al met al een zeer geslaagde middag dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.