Home / archiefcentraal / gemeentebelangen wil uitleg van wethouder

gemeentebelangen wil uitleg van wethouder

In de gemeenteraadsvergadering van juli riep de gemeenteraad de wethouder op om in overleg met de betrokken voetbalclubs te gaan. “We riepen hem op om in overleg met de clubs te gaan en met een voorstel naar de raad te komen, zodat duidelijkheid komt. De raad kan dan een beslissing nemen.

We zullen de wethouder donderdag vragen waarom dit niet is gebeurd,” laat Jan Schokker, fractievoorzitter van Gemeentebelangen weten. “Afhankelijk van het antwoord zullen wij dan bezien hoe wij er voor kunnen zorgen dat er duidelijkheid komt voor de verengingen, zoals in de motie bedoeld.”

Verschillende partijen in de Raalter gemeenteraad mengen zich inmiddels in de kunstgrasdiscussie, nadat de voorzitter van SV Heeten afgelopen zaterdag een noodkreet uitte over het kunstgrasoverleg. Voorzitter Oosterhuis had het gevoel niet gehoord te worden door de betrokken wethouder. Inmiddels hebben Vitaal Salland, Lokaal Alternatief en nu dus ook coalitiepartij Gemeentebelangen vraagtekens gezet bij het handelen van de wethouder. Donderdag zullen ze hem om uitleg vragen.

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.