frisse wind door ruitenbeek simons

Het roer is om bij Ruitenbeek Simons Makelaardij. Volgens Henkjan Ruitenbeek, het nieuwe gezicht van het kantoor in Raalte, was het tijd voor een frisse wind door het bedrijf. Hij vormt nu samen met Jacqueline Bruggeman en Peter ten Broeke het nieuwe team, verdeeld over Raalte en Schalkhaar. “We zijn moderner en beter bereikbaar dan voorheen. Met vakkennis op meerdere gebieden is er een sterk team gevormd”, aldus Henkjan.

De drie teamleden zijn stuk voor stuk zelfstandig ondernemers. Jacqueline richt zich op de administratie, Peter buigt zich over de verzekeringen en Henkjan functioneert als makelaar. “Door de handen ineen te slaan met ieder zijn of haar eigen specialiteit, gaan wij efficiënt én effectief te werk.”

Dat de makelaardij een verandering heeft ondergaan, is goed te merken. Dit is niet alleen op te maken uit de enthousiaste woorden van Henkjan, maar ook al te zien op de vernieuwde website. Wie op staging2.ruitenbeeksimons.nl het kopje ‘makelaardij’ aanklikt, wordt ontvangen op een veel modernere en gebruikersvriendelijkere website. “Het is een compleet nieuwe site met meerder koppelingen. Zo hebben een aantal YouTube-filmpjes een plek gekregen en worden de door ons geplaatste tweets direct zichtbaar.”

Ook met het oog op bereikbaarheid zijn er stappen gemaakt. “Er is een nieuw systeem voor wanneer de klant ons belt en wij niet aanwezig zijn. De gemiste oproep met het telefoonnummer wordt dan direct doorgestuurd naar ons mailadres, zodat wij vervolgens een belletje terug kunnen doen.”

Voor een afspraak met Ruitenbeek Simons is het verstandig om eerst even telefonisch een afspraak te maken. “Je kunt niet overal tegelijk zijn, dus soms is er niemand op kantoor aanwezig.” Het pand in Raalte bevindt zich aan de Brugstraat 8 en is bereikbaar via 0572 – 352066. In Schalkhaar zit de makelaardij aan de Oerdijk 21, bereikbaar via 0570 – 623447. Mailen kan naar info@ruitenbeeksimons.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.