emiel hollak nieuwe prins iesseldonk

Nadat op vrijdag jeugdprins Ot plaats had gemaakt voor prins Jelle II, was het zaterdag de beurt aan prins Ryan om plaats te maken voor zijn opvolger.

Tijdens een gezellig prinsenbal in residentie de Longhorn, in de stijl van de 80-er en 90-er jaren, vond de traditionele prinswisseling plaats. Rond 22 uur was het zover dat prins Ryan zijn officiële taken moest neerleggen en het nog een groot raadsel was wie hem zou gaan opvolgen voor het nieuw carnavalsjaar. Iedereen werd nog een uur in spanning gelaten.

In dit uur waren er een viertal soundmixartiesten, die streden om de wisselbeker. Winnares was dit jaar Fennie Koning met haar vertolking van Tina Turner: Simply the best.

Om elf over elf was het moment daar dat de nieuwe prins gepresenteerd ging worden, grote spanning wie er uit de dikke mist te voorschijn zou komen. Vele namen werden genoemd, maar niemand had de juiste. Toen de mist was opgetrokken stond er niemand minder dan Emiel Hollak: prins Emiel, 39ste prins der Diekschoevers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.