eerste team hoogerheyne verstevigt koppositie

De hoofdmacht van badmintonclub Hoogerheijne uit Heino heeft donderdagavond zijn koppositie verstevigd. In eigen huis werd BC Trefzeker uit Dalfsen met 7-1 aan de kant gezet.

Dennis Nijkamp beet het spits af en won relatief eenvoudig in 2 sets zijn enkelpartij. Camiel Groeneveld had moeite zijn enkelpartij naar zijn eigen hand te zetten. De eerste game won hij, maar de tweede game ging na een flinke verlenging naar zijn tegenstander. De derde game won hij op condititie.

Jolande Blankenvoorde en Linh Pham Thi wonnen allebei hun enkelpartij. Pham Thi had genoeg aan twee games, Blankenvoorde had de derde game nodig om het wedstrijdpunt binnen te halen.

De herendubbel verliep ongemakklijk voor de thuisploeg. Dalfsen won. De Heinose dames hadden daarentegen niet veel moeite met hun tegenstanders en wonnen de dubbel eenvoudig.

Toen ook beide mixed dubbels in Heinose handen bleven, stond de 7-1 einduitslag op het bord. Met deze overwinning verstevigt de club uit Heino de koppositie in de eerste klasse. He team staat nu op 3 punten voorsprong op medetitelkandidaat Holten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.