Home / archiefcentraal / eerste erelid voor looft den heer

eerste erelid voor looft den heer

Het koor Looft den Heer, dat vanaf nu de naam Heino Vocaal draagt, hield zaterdagavond een concert in het teken van het 90 jarig bestaan van het koor en het 50-jarig lidmaatschap van Anna Snel, sopraan van het koor. Dit betekende het eerste Erelid voor het Heinose koor. Ondanks de vele activiteiten in de regio kon het koor een groot aantal toehoorders begroeten in de Nederlands Hervormde Kerk in Heino.

De avond opende, onder leiding van dirigent Joan Jonkman en begeleidt door pianospel van Henriëtte Prins, met ‘Te Deum Laudamus’ van Joseph Haydn. Vervolgens speelde Henk Linker een deel uit de Sonate Opus 65 van Felix Mendelsohn-Bartholdy op het orgel in de kerk. Tijdens de avond werden zowel vrolijke als droevige liederen en werd afgesloten met het slaapliedje Lullaby en The Dance van Edward Elgar.

Het slotwoord was voor voorzitter Guus van Wifferen. Anna Snel werd door hem in het zonnetje gezet. Zij kreeg een wandbord van de Koninklijke Christelijke Zangersbond overhandigd en werd ter plekke benoemd tot Erelid.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.