eerste druk de neuze uitverkocht

Vrijdag signeert Teun ‘de Neuze’ Stevens het boek dat over hem gaat bij Tankstation Olthof in Hulsen.

Een lezer en oud-klant van de Neuze mailde auteurs Wouter Groote Schaarsberg en Jos Westenenk het volgende: ‘’Een heel goed boek. Je moet weten dat ik normaal NOOIT boeken lees. Op school zocht ik altijd het dunste boek uit. Het boek over de Neuze heb ik bijna in één keer uitgelezen, met een glimlach, alles erg herkenbaar. Wanneer komt deel twee?”

Het boek beschrijft het turbulente leven van de doorgaans illegaal rijdende taxichauffeur. Taxioorlogen, faillissementen, een scheiding, talrijke bekeuringen en rechtszaken, belastingschulden en gevangenisstraffen; dat alles hield de Neuze niet van de weg. Hij bleef doorrijden. Het boek koppelt het bijzondere levensverhaal van Teun aan de verhalen over de staptijd van vriendengroepen uit Salland en Twente. Kortom: een kroniek van dertig jaar anarchie en losbandigheid in de taxi.

De Neuze is op vrijdag 16 november van 16.00 tot 18.00 uur aanwezig bij Tankstation Olthof. De parttime komiek signeert vanuit bed. In de videoclip van ‘De Neuze’, het nummer dat de formatie Bökkers (rond Jovink-gitarist Hendrik Jan Bökkers) over hem schreef, is hij immers ook te zien in zijn slaapkamer. Daarnaast zal hij misschien een stukje voorlezen.

Uiteraard is het mogelijk om het boek ter plekke aan te schaffen. Meer info: staging2.auto-olthof.nl en staging2.deneuze.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.