eerste concert de bergklanken geslaagd

Afgelopen zaterdag was sporthal ‘De Achterberg’ omgebouwd tot concertzaal ‘De Achterberg’. Muziekvereniging ‘De Bergklanken’ hield er haar eerste uitvoering onder leiding van instructeur Gerrit Reijnders en dirigent Maikel Kremer.

De circa 250 belangstellenden kregen na aankondiging van ladyspeaker Jenneke van Doesburg een uitgebreid programma voorgeschoteld, bestaande uit o.a. de ATK Mars, You’ll be in my heart, Bongo Solereo, Kids van De Bergklanken, Best of Lady Gaga, I’m yours en Heal the World. De verschillende muziekstukken werden zowel apart als gezamenlijk ten gehore gebracht door de drumband en fanfare. De fanfare had voor dit concert de samenwerking gezocht met het koor Popkorn uit Nijverdal, dat overigens ook zelf nog een aantal nummers ten gehore bracht.

Dat de drumband momenteel weer in de lift zit,was goed te zien (en horen) tijdens haar laatste blok. Zij speelden hierin 3 nummers (Masterdrummers, Back to Collins en Drumbattle). Tijdens deze nummers lieten de heren van de drumband horen wat zij afgelopen jaar onder leiding van Gerrit Reijnders hebben gepresteerd. Niemand in de zaal kon stil blijven zitten.

Voor de pauze werden nog 7 leden gehuldigd: 4 van hen zijn 25 jaar lid van muziekvereniging De Bergklanken en 3 zijn 12,5 jaar lid.

Al met al een zeer geslaagde avond. Voor meer informatie over muziekvereniging De Bergklanken zie staging2.debergklankenluttenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.