Home / archiefcentraal / eagles weet weer niet thuis te winnen

eagles weet weer niet thuis te winnen

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond weer punten laten liggen in de strijd om de play-offs. Door met 2-2 gelijk te spelen tegen AGOVV, werden er twee punten misgelopen.

Vroeg in de eerste helft komt AGOVV er al gevaarlijk uit. Kortzorg zorgt voor het gevaar, maar zijn kans gaat over. Na die kans lijkt Go Ahead Eagles wakker te zijn geworden. In de zevende minuut komt Eagles al op een 1-0 voorsprong via Promes. Door een goede aanval via de rechterkant met Kolder die de bal goed aflevert. Direct zet Eagles door met een 100 procent kans via Kolder. Helaas kopt hij de bal in de handen van Hengelman. Drie minuten later wordt Eagles gewaarschuwd door een mooi schot van een sterk spelende Godee, de bal gaat voorlangs. Een paar minuten later gaat de bal er dan toch in. Godee maakt een goede actie en schiet de bal in de korte hoek. Eagles komt zelfs op een achterstand door een prachtige goal van Pinarci. Eagles stelt in de 44ste minuut orde op zaken door een goal van Suk. Met een achteloos lobje verschalkt hij de keeper. Ruststand 2-2.

De tweede helft begint een stuk smakelijker. Eagles zet aan en AGOVV loert op de counter. Van de Linden was nog erg dichtbij met zijn karakteristieke vrije trap. De bal ging net over. Vanaf dat moment zet AGOVV aan, door een goede aanval komen ze gevaarlijk voor het goal van Marsman. Die met een geweldige redding houdt Marsman zijn team op de been. Eagles probeerde een slotoffensief te forceren maar AGOVV houdt goed stand. Eindstand 2-2, teleurstellend voor de ploeg uit Deventer.

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.