eagles tegen pec zwolle in knvb beker

Ook de spelers van Go Ahead zijn blij met de loting. “Jaaah jaaaah Zwolle thuis, hoe heeerlijk is dit voor’ de #GAEsupporters. Haha, een echte BEKERCLASH, reageerde Cendrino Misidjan via Twitter. “Hoppaaa, PEK thuis gek!!!#komopthan heeerlijk”, tweete Patrick ter Mate.

Trainer Ten Hag liet verder op de digitale thuishaven van de club weten dat hij denkt dat Eagles een goede kans maakt. “PEC Zwolle speelt eredivisie, maar ik denk dat beide ploegen redelijk gelijkwaardig zijn. En het is natuurlijk een prachtige derby, die leeft in Deventer en Zwolle. Als ik al zie hoeveel mensen ons hebben gesteund in Doetinchem, reken ik op een volle Adelaarshorst.”

Volgende week maakt de KNVB bekend wanneer de wedstrijd gespeeld gaat worden. Dat er in het competitieschema geschoven moet worden is zeker. Wanneer de bekerwedstrijd op dinsdagavond wordt afgewerkt, dan moet de zondagwedstrijd ervoor in en tegen Volendam eerder gespeeld worden. Wordt de bekerclash op woensdag of donderdag gespeeld, dan wordt de thuiswedstrijd tegen Almere City verplaatst naar het weekend.