drukte in holstohus tijdens derde winterfair

In het Holstohus was het afgelopen zaterdag een drukte van belang. Wel 1500 mensen hebben, verwelkomd door de vrolijke muziek van het draaiorgel Anton Pieck, een bezoek gebracht aan de derde Culturele Winterfair in het Kulturhus te Olst.

De bewoners van het Averbergen en Sint Willibrord konden ’s middags gebruik maken van gratis vervoer van en naar de fair met de bus van Taxi Ensink.

Eenmaal binnen waren er ruim 40 kleurige kramen te bekijken. Hierbij viel vooral de grote diversiteit van het aanbod op. Van engeltjes van wol en zelfgemaakte kaarsen tot lingerie en rubber laarzen. Ook waren er heerlijke lekkernijen te verkrijgen, waarbij de geur van de vers gebakken kniepertjes niemand ontgaan is.

In de theaterzaal, die steeds tot op de laatste stoel gevuld was, werd ook een gevarieerd programma gepresenteerd op het gebied van muziek, zang, dans en toneel. Zelfs de Sint had zijn Pieten gestuurd om mee te doen aan de demonstratie van de springgroep van OSV 95. Andere opvallende bezoekers waren een aantal bruidsparen die gestyled waren door het team van Art of Hair, die gedurende de fair flitsende shows gaf.

Ook kon er deelgenomen worden aan diverse workshops. Deze waren door de geringe opgaves in aantal gereduceerd van 11 naar 7, maar ondanks dat waren de bezoekers toch wel onder de indruk van de prachtige resultaten.

In de Brasserie was tot laat in de avond nog een gezellige nazit met live muziek. De vrijwilligers van de VVV Olst, in samenwerking met ABC de Cirkel en de Brasserie, kunnen mede door de hoge opkomst en de vele positieve reacties van de bezoekers terugkijken op een zeer geslaagde Derde Culturele Winterfair.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.