dromen in beeld in virtueel museum raalte

Het eerste deel van de kaarten die 23 kinderen tijdens Raalte in Beeld hebben gemaakt zijn deze maand te zien in het Virtueel Museum Raalte. Onder leiding van Joël de Zwaan konden de kinderen op 29 en 30 september met foto’s, teken- en plakwerk hun droom in kaartvorm uitbeelden.

zo droomt Hanne ervan om met haar pony en kar langs de regenboog te rijden en wil Thijmen dolgraag met zijn crossfiets door een brandende hoepel springen. Thijn ziet zichzelf als een echte zeebink in een hanenboot varen over een woeste zee met gevaarlijke haaien.

Kijk op staging2.virtueelmuseumraalte.nl voor de expositie (klik op ‘evenementen’).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.