drie families eten op kosten jan steen en c1000

Eten op kosten van Restaurant Jan Steen en C1000, die culinaire verrassing werd afgelopen week uitgereikt aan drie families uit Heino, Dalfsen en Laag Zuthem. Gezamenlijk kan er door deze gezinnen met 12 personen gratis gegeten worden. Dat is het eindresultaat van een actie van ondernemers Inge Koning – Neppelenbroek van Jan Steen Heino en Tubbergen en Kim van de Worp van C1000.

Klanten van de supermarkt kregen bij aankoop van bier of fris een kortingsbon. Daarnaast werden nog eens drie gezinnen extra verrast met een gratis diner bij Restaurant Jan Steen. Inge en Kim doen samen vaker acties die op elkaar aansluiten en vinden ook deze actie weer geslaagd voor Heino en omgeving. “We feliciteren de prijswinnaars van harte en wensen hen een smakelijke en gezellige avond toe!” aldus Inge en Kim.

Naast dit culinaire cadeau won mevrouw Bouwhuis bestuurbare auto en mag Reinier van Sonsbeeck binnenkort 1 minuut gratis winkelen. Deze minuut werd aangeboden speciaal voor kinderen onder de 12 jaar. Hiervoor komt Reinier binnenkort naar de winkel om dit te gaan doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.