Home / archiefcentraal / drie families eten op kosten jan steen en c1000

drie families eten op kosten jan steen en c1000

Eten op kosten van Restaurant Jan Steen en C1000, die culinaire verrassing werd afgelopen week uitgereikt aan drie families uit Heino, Dalfsen en Laag Zuthem. Gezamenlijk kan er door deze gezinnen met 12 personen gratis gegeten worden. Dat is het eindresultaat van een actie van ondernemers Inge Koning – Neppelenbroek van Jan Steen Heino en Tubbergen en Kim van de Worp van C1000.

Klanten van de supermarkt kregen bij aankoop van bier of fris een kortingsbon. Daarnaast werden nog eens drie gezinnen extra verrast met een gratis diner bij Restaurant Jan Steen. Inge en Kim doen samen vaker acties die op elkaar aansluiten en vinden ook deze actie weer geslaagd voor Heino en omgeving. “We feliciteren de prijswinnaars van harte en wensen hen een smakelijke en gezellige avond toe!” aldus Inge en Kim.

Naast dit culinaire cadeau won mevrouw Bouwhuis bestuurbare auto en mag Reinier van Sonsbeeck binnenkort 1 minuut gratis winkelen. Deze minuut werd aangeboden speciaal voor kinderen onder de 12 jaar. Hiervoor komt Reinier binnenkort naar de winkel om dit te gaan doen.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.