derde plaats voor luisman in lieshout

In het weekend van 17 en 18 november stond voor de veldrijders van ATB & Cyclocrossteam Lemelerveld een tweetal Nationale veldritten op het programma. Op zaterdag werd voor de Junioren een wedstrijd georganiseerd in Schaik. De dag er na startten zowel de Junioren als Elites in Lieshout.

Mats Lammertink stond aan het vertrek in Schaik. Hij startte goed en zat mee in de kopgroep van zes man. Helaas kwam Mats hard ten val nadat hij door een andere renner tegen een paaltje werd gedrukt. Met de nodige pijn reed hij de wedstrijd nog wel uit om nog een paar punten te pakken. Hij finishte als 17e.

Op zondag stond Mats Lammertink weer aan de start bij de volgende wedstrijd, ditmaal in Lieshout. Nadat hij bij de start gehinderd werd was hij de gehele wedstrijd op achtervolgen aangewezen. Achter de kopgroep reed Mats zijn wedstrijd op eigen tempo uit en finishte op nette 5e plaats.

Bij de Elite heren stonden Jordy Luisman en Rob van der Heijden aan het vertrek. Jordy ging na de start mee met de kop van de wedstrijd. Na diverse valpartijen van andere renners en Jordy zelf reed uiteindelijk twee man vooraan weg. Jordy zat in de achtervolgende groep van zes man. In de laatste ronde sprong hij samen met een andere renner weg en met zijn tweeën mochten zij gaan sprinten voor de derde podiumplek. Jordy bleek de rapste en ging alweer met een podiumplaats op zak huiswaarts. Rob van der Heijden reed de wedstrijd uit op een 27e plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.