derde boskampse kerstmarkt

De stichting Vrienden van de Willibrordkerk Boskamp houdt dit jaar de derde Boskampse kerstmarkt op vrijdagavond 7 december van 18.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. De markt wordt evenals vorig jaar weer gehouden in partycentrum IJsseldijk en in een grote verwarmde tent op het kerkplein. Het dames- en herenkoor van de H. Willibrordkerk en het koor Ardente treden daarbij op in de kerk. Hoewel er geen speciale reclame voor is gemaakt, staat de zaal bij IJsseldijk en de grote tent tot de laatste plek vol met een groot assortiment aan artikelen, echt voor elk wat wils.

Het terrein tussen beide gedeelten van de markt wordt eveneens gezellig ingericht. Hier bevinden zich onder andere een oliebollenkraam, een kraam met geitenkaas en –vlees, een levende kerststal, en een stand met kerstbomen en kerstgraftakken. Speciaal is dat de kerstbomen gekocht kunnen worden en de volgende morgen tegen een kleine vergoeding binnen de oude gemeente Olst kunnen worden thuisbezorgd. Er hoeft dus niet met de boom gesleept te worden. Als je geen goede mogelijkheid hebt om de boom thuis te krijgen, dan is dit de oplossing.

De Midwinterhoornblazers uit Lettele hebben hun uitvalsbasis voor hun optredens tijdens de kerstmarkt eveneens op het middenterrein. Voor de grote tent met de marktkramen staat een speciale tent voor de aanwezige mens. Hier staan warme chocolademelk, snert en Glühwein op het menu. De band ‘Just a Band’ uit Heeten zal hier voor de nodige gezelligheid zorgen in afwisseling met muziek gedraaid door Gerwin Harleman.

Evenals vorig jaar zal de Kerstman samen met de herders over de gehele markt zorgen voor de zo typisch Boskampse gezelligheid. De organisatie verwacht weer een grote opkomst, zeker nu dit de eerste in de regio is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.