Home / archiefcentraal / den daas omgang vrijwilligers belangrijk

den daas omgang vrijwilligers belangrijk

Heeten, Mariënheem en Nieuw Heeten willen kunstgras en stellen zelfs jaren geleden een belofte te hebben gekregen dat er voor 2015 ook bij hen kunstgras zou liggen. Zoals het er nu naar uitziet, krijgt alleen Nieuw Heeten voor 2015 het veld.

Als noodgreep hebben Mariënheem en Heeten een brief aan alle partijen in de gemeenteraad geschreven. Den Daas windt er geen doekjes om. Hij schaart zich achter de uitspraken van Jan Oostewechel van afgelopen week: Er moet ook snel kunstgras in Heeten en Mariënheem komen.

“In het nabije verleden heb ik mij vierkant achter de oproep van het bestuur van SV Heeten geschaard. Dit geldt uiteraard ook voor de laatste oproep van 6 november 2012 van SV Heeten en SV Mariënheem,” stelt Den Daas in een reactie. “Aan het goed doorwrochte verhaal van Jan Oostewechel heb ik dan ook weinig toe te voegen.”

Ook wil Den Daas aandacht voor de manier waarop de gemeente omgaat de sportclubs. “Het volgende moet mij echter wel van het hart. Bestuursleden van onder andere voetbalverenigingen zijn vrijwilligers die hun uiterste best doen hun tak van sport optimaal te kunnen laten beoefenen. Hier moet je als gemeente zuinig op zijn en hen serieus nemen en zeker niet schofferen. Ik vind dit een kwalijke zaak die helaas niet op zichzelf staat. Ik ben hier nog lang niet klaar mee.”

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.