den alerdinck koopt de voorde

Een grondruil maakt onderdeel uit van de overeenkomst. Natuurmonumenten is hierdoor nu de beheerder van een stuk bos grenzend aan de Colkhof. De gemeente Raalte is op de hoogte gehouden van de op de nieuwe situatie toegesneden voornemens. Koning wil De Voorde namelijk beter laten harmoniëren met de omgeving. Landschappelijke aanpassingen zullen worden aangebracht om het geheel meer uitstraling te geven. Wandelen en fietsen in het hele gebied van 35 ha wordt breder ondersteund. De openstelling voor het publiek krijgt daarmee een belangrijke impuls. Wouter Koning denkt met het combineren van De Voorde en Den Alerdinck kostendekkend te kunnen ondernemen om zo dit gebied in goede staat voor de gemeenschap te kunnen behouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.