de zonnehof blij met speelkisten

Docenten en leerlingen van de ZMLK-school De Zonnehof in Raalte zijn onlangs verrast met een aantal speelkisten. Deze speelkisten worden gebruikt om de speelattributen, die dagelijks over het schoolplein zwerven, aan het eind van de schooldag veilig op te bergen. De kisten zijn gemaakt door leerlingen van het bouwopleidingsbedrijf BouwBasic in Deventer.

Manager Jan van Duuren van BouwBasic was speciaal naar Raalte gereden om de speelkisten persoonlijk te overhandigen. Hiermee wilde hij benadrukken dat er al jaren sprake is van een warme band tussen de twee instellingen. “Er wordt ongelooflijk veel en goed werk verricht.”

Leerlingen van BouwBasic hebben in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen al eerder enkele projecten voor deze school gedaan. Directeur Kees van Tilburg van De Zonnehof nam de speelkisten samen met een aantal kinderen van de bovenbouw in ontvangst. Dat gaf adjunct-directeur mevrouw Willy Spannenburg de kans om een dankwoord te spreken: “Nu we alles direct op het plein kunnen opbergen, scheelt dat onze docenten en begeleiders ontzettend veel werk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.