Home / archiefcentraal / de plannen voor de dorpskern van lettele

de plannen voor de dorpskern van lettele

De taakgroep Herindeling dorpskern Lettele heeft een plan gemaakt voor de herinrichting, waarbij rekening is gehouden met de eisen die gesteld waren. Deze eisen werden in 2010 opgesteld in het Dorp Ontwikkeling Plan (DOP), waarbij een van de thema’s de herinrichting betrof.

Er zijn drie belangrijke punten in het DOP beschreven. Zo moet er een centraal plein voor ontmoetingen en activiteiten komen, is het gebied rondom de fontein en het oorlogsmonument een aandachtspunt en moet de aanwezige ruimte verfraaid en benut worden.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.