de nieuwe stempel op tour door regio

De regionale talentvolle bands De Nieuwe Stempel uit Raalte, The Levee uit Deventer, The Road Home uit Enschede en Hubble Orkestar uit Zwolle gaan op tournee door de regio. De bands doen met de 3voor12 clubtour Deventer, Hengelo, Zwolle en Diepenheim aan.

De 3voor12 tour is een samenwerking tussen de podia Atak, Burgerweeshuis, Hedon, Metropool en 3voor12. Het Burgerweeshuis heeft er voor gekozen om ook jongerenstichting Walhalla bij de tour te betrekken.

Marjolijn Dokter van het Burgerweeshuis verklaart: “Het doel van de tour is dat de bands buiten hun eigen stad kunnen spelen. Daarnaast gaan we de samenwerking lokaal aan, door Walhalla te betrekken bij het organiseren van deze tour.”

De 3voor12 clubtour ziet er als volgt uit:

9 november Walhalla, Deventer

10 november Metropool, Hengelo

30 november Hedon, Zwolle

14 december Why Don’tcha, Diepenheim

De zaal is vanaf 20.30 uur open en de eerste band start om 21.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.