de kort wil stukken zegge vii openbaar

Hans de Kort wil dat het verslag van de asbestsanering op het perceel aan de Heesweg 44/44a in Raalte openbaar wordt gemaakt. Dat schrijft hij in een brief aan de gemeenteraad. Het perceel waarvan hij het rapport opvraagt, is aan de gemeente verkocht door voormalig wethouder Haarman.

Ook wil de Raaltenaar weten wanneer de geheimhouding op die stukken is opgelegd, op welke stukken de geheimhouding betrekking heeft, waarom de stukken geheim zijn en of de geheimhouding terecht is opgelegd volgens de gemeenteraadsleden.

De Kort doet zijn verzoek op basis van de Wet Openbaarheid van Bestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.