de gouverneur gaat under construction

In het kader van de barcompetitie van de Gouverneur gaat op zaterdag 10 november 2012 Club Gouv verbouwd worden. Sv Raalte 6 organiseert namelijk op die datum een slopend feest met het thema ‘Under Construction’.

Via onder andere Twitter en Facebook is door middel van het versturen van updates aandacht geschonken aan het aankomende feest. Daarnaast zijn op meerdere momenten flyers uitgedeeld door de mannen en zijn zelfs kroegen in de nabijgelegen dorpen ‘verbouwd’.

Voor de start van het feest krijgt Club Gouv een totale make-over. De bezoekers zullen zich wanen in een totaal andere omgeving wanneer ze de Club binnenlopen. Tijdens de avond zullen meerdere dj’s de goede sfeer onderhouden en is er voor bezoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan het spel ‘draai een spieker in de rontuh’. Met dit spel zijn verschillende prijzen te winnen zoals een ‘fietfieuwfluit’ en een ‘shotje sloopkogel’. Er gaan zelfs geruchten dat een optreden van ‘de mannen van de bouw’ op de prijzenlijst staat.

Ben jij benieuwd wat allemaal op het programma staat die avond en wil je het feest niet missen? De deuren van de flitsende bouwkeet zijn vanaf 21.00 uur geopend om samen met de mannen en vrouwen van de bouw een brekend feest te bouwen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.