darttoernooi voor serious request in heino

Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Jan en Frieda Beverdam, waardoor de netto-inzet helemaal naar het goede doel zal gaan. Dit jaar staat het Glazen Huis in Enschede en het geld dat wordt ingezameld, is bestemd voor babysterfte.

In eerste instantie was er plaats voor 24 koppels, maar er kwam zoveel aanmeldingen dat deze limiet al na vier dagen waren bereikt. Door de vele positieve reacties is besloten het aantal koppels te verhogen naar 32. Als dit aantal koppels bereikt is vóór zondag 16 december, zal de inschrijving deze dag sluiten om 13.30 uur. Voor inschrijvingen en/of vragen kan je terecht bij café-restaurant Marktzicht in Heino.

Diegenen die niet darten zijn ook van harte welkom. De Heinose DJ Jordi Satink zal verzoekplaatjes draaien in ruil voor een vrije gift, die ook volledig naar Serious Request gaat. Op dit moment zijn Michelle en Melissa nog druk bezig om verdere nevenactiviteiten op te zetten voor deze dag.

De dames zullen het geld persoonlijk naar Enschede brengen. Mensen die een bedrag of prijs beschikbaar willen stellen, kunnen contact opnemen met de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.