dansgroep iesselstars start nieuw dansseizoen

Dansgroep de Iesselstars, de dansgarde van Carnavalsvereniging de Iesselzotten uit Olst, geeft op vrijdag 14 december het startschot voor het nieuwe dansseizoen voor het carnavalsjaar 2012/2013. In de bovenzaal van het Holstohus presenteren de diverse groepen aan het publiek de nieuwe dansen. Met deze dansen zullen de Iesselstars in de vier leeftijdsgroepen (vanaf 4 jaar tot 27 jaar) weer een greep gaan doen naar de prijzen op verschillende dansfestivals. Te beginnen op 13 januari 2013 tijdens het eigen Dansgardefestival Olst in Sporthal de Hooiberg, georganiseerd door carnavalsvereniging de Iesselzotten Olst.

De presentatieavond wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Deze avond is een goed moment voor de meisjes om goed te oefenen met de dansen voor publiek. Dit jaar kent de groep een groot aantal nieuwe meiden in hun midden. Het is altijd spannend op een groot podium te dansen voor veel publiek. Er zijn drie groepen die hun gardedans zullen laten zien en daarnaast laten de juniorengroep en de hoofdklassegroep tevens een moderne showdans zien. Dit jaar is er ook weer een solo, dit maal van de 9-jarige Romy Veldkamp. Tevens is er een nieuw showduo, dat zijn Keela Ruiling (12 jaar) en Shakira Riphagen (10 jaar). Zij dansen een karakterdans met het thema ‘Candygirls’.

Voor anderen is deze avond een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze tak van sport. U wordt van harte uitgenodigd te komen kijken om te zien wat voor mooie dansen er het afgelopen jaar ingestudeerd zijn. Tevens zijn er enkele gastoptredens van andere dansgroepen. Tussen de dansen door is er ruimte voor gezelligheid. De avond start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Entree is 1,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.