creatieve markt lemelerveld groot succes

De creatieve markt van de activiteitencommissie van het Kulturhus Lemelerveld werd vrijdag 16 november een enorm succes. De belangstelling was overweldigend. Gelijk om 14.00 uur stroomden de bezoekers in grote aantallen al binnen. Het grote aanbod was heel divers.

Quilten, kaarten, zeepjes, kinderkameraccessoires, schilderijen, brocante meubelen, gebreide sjaals, kerstballen en meer. Voor elk wat wils. Ook aan de kinderen was gedacht. In de hal zaten de vrijwilligers van Landstede Welzijn klaar om te helpen met het versieren van de cupcakes. Zo’n tachtig kinderen maakten hier dankbaar gebruik van. Buiten kon de jeugd van 10 tot en met 14 jaar aan de slag. Onder leiding van echte graffiti kunstenaars mochten ze een eigen kunstwerk maken. Natuurlijk niet op muren of ander straatmeubilair, maar op grote canvasdoeken. De wijkagent was op uitnodiging aanwezig om een kijkje te nemen en de jongeren te wijzen op de risico’s van het spuiten op muren en dergelijke. Na afloop van de workshop zijn alle jongeren uitgenodigd om deel te nemen aan de expositie die het Kulturhus in januari organiseert. Dan zullen een maand lang alle graffiti kunstwerken te bewonderen zijn aan de wanden van het Kulturhus.

Zowel de organisatie, standhouders en bezoekers kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Dit zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.