comedy cabaret zang en illusie in hoftheater

Volgende week zijn er vier verschillende voorstellingen te zien: op 28 november Ali B, 29 november ‘Wordt u al geholpen’, 30 november Vuile Huichelaar en 1 december ‘De Illusionist’.

Ali B

Woensdagavond 28 november komt Ali B naar het HOFtheater met de voorstelling ‘Ali B geeft antwoord’. In deze voorstelling geeft Ali antwoord op vragen die hem gesteld worden, maar ook op vragen die hij zichzelf stelt. Met humor wordt zijn mening nog eens extra onderstreept. Ali B valt in de smaak bij het publiek, hij heeft dan ook De Neerlands Hoop 2012 gewonnen. De Neerlands Hoop is een cabaretprijs voor veelbelovende theatermakers die een groot toekomstperspectief hebben. De voorstelling begint om 20:15 uur en kaarten kosten 19,50 euro.

Wordt u al geholpen?

Breng donderdagavond 29 november door in het volslagen maffe, Britse warenhuis Grace Brothers, die deze avond gevestigd is in het HOFtheater. De voorstelling ‘Wordt u al geholpen?’ is gebaseerd op het vroegere televisieprogramma ‘Are you being served’. De medewerkers van de kledingafdeling mogen enkele dagen de geheel nieuwe kampeerafdeling van het warenhuis testen en slaan in hun fantasie behoorlijk door. Alle vertrouwde karakters uit de televisiehit zijn van de partij. De stramme Captain Peacock, de kleurrijke Mrs. Slocombe en natuurlijk Mr. Humphries. ‘Wordt u al geholpen?’ begint om 20:15 uur en kaarten kosten 22,50 euro.

Vuile Huichelaar

Vuile Huichelaar is bezig met een tour langs de Nederlandse theaters. Na de succesvolle tournees ‘Vuile Huichelaar’ en ’T zal je kind maar wezen’, een nieuw programma ‘Vluchten kan niet meer!’. Vrijdagavond 30 november staat Vuile Huichelaar in het HOFtheater met ‘Vluchten kan niet meer!’. Het wordt een meezingavond door en voor vrouwen. Paulette Willemse en Saskia van Zutphen behandelen de dilemma’s van het dagelijks leven. Het gaat over de man die vaak roept “het is ook nooit goed” maar ook over de vrouw die met een uiterste houdbaarheidsdatum lijkt te zitten. ‘Vluchten kan niet meer!’ begint om 20:15 uur en kaarten kosten 17,50 euro.

De Illusionist

De Illusionist verliest zaterdagavond 1 december zijn lieftallige assistente in een mislukte doorzaagtruc. Was het wel een ongeluk? Of was er sprake van kwade opzet? Verliefd, verward en jaloers probeert hij de rechter op het verkeerde been te zetten.

‘De Illusionist’ neemt de bezoekers nog een keer mee naar die noodlottige avond waarop alles mis ging. ‘De Illusionist’ is een mix tussen comedy, theater en een illusieshow. De voorstelling ‘De Illusionist’ is zaterdagavond 1 december te zien. Het begint om 20:15 en kaarten kosten 19,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.