carmel college salland start voorlichtingsronde

Deze week start Carmel College Salland weer met de voorlichting voor de ouders van leerlingen uit groep 8. De informatieavonden vinden plaats op diverse locaties in de regio.

Tijdens deze zeer informatieve avonden laat de school zien waar zij voor staat, het onderwijsaanbod, mogelijkheden voor talentontwikkeling en wat leerlingen en ouders van de school kunnen verwachten. Er is ruimschoots aandacht voor de organisatie van het onderwijs, de plaatsing in de brugklas, de kennismaking, de gang van zaken in het eerste leerjaar en de begeleiding van de leerlingen.

De voorlichtingsavonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.

Donderdag 15 november in Heeten

Dinsdag 20 november in Lemelerveld

Donderdag 22 november in Raalte

Dinsdag 27 november in Heino

Donderdag 29 november in Wijhe

Eind januari opent het Carmel College Salland haar deuren voor de leerlingen uit groep 8 en hun ouders om de sfeer op school te komen proeven. Open Huis van 18.30 uur tot 21.00 uur: VMBO en Praktijkonderwijs op dinsdag 22 januari, HAVO/VWO op vrijdag 25 januari 2013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.