buiten sporten in de natuur van lettele

In Lettele worden iedere vrijdagmorgen en -middag, zaterdagmorgen en –middag en zondagmorgen buitentrainingen gegeven. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere sportactiviteiten in de buitenlucht, in de vrije natuur in de omgeving van Lettele. De trainingen worden gegeven door een erkende trainer en brengen je eigen vitaliteit met sprongen vooruit. De trainingen zijn voor jong en oud en voor zowel mannen als vrouwen. Stop dan met dromen, start met bewegen is het signaal dat de personal trainer wil geven.

De trainingen zijn afwisselend en er wordt gewerkt aan de fysieke, mentale en conditionele gesteldheid van de deelnemers. “Ik lever Sport op Maat waarbij de lat voor ieder individu op zijn persoonlijke hoogte wordt neergelegd om het zo uitdagend mogelijk te maken. Wil jij aan een blijvende gezonde levensstijl werken? Maak dan gebruik van deze gelegenheid en meld je aan”, aldus trainer Nico Langereis.

Een training duurt gemiddeld twee uur. In de ochtend start de training om 10.00 uur en ’s middags om 14.00 uur. In de bijlage is het complete aanbod van de verschillende trainingen te vinden. Nico Langereis is te bereiken via 0570 – 551404 of nico.ad6@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.