Home / archiefcentraal / bson houdt badmintondemonstratie in olst

bson houdt badmintondemonstratie in olst

De Badminton School Oost Nederland (BSON) houdt op zaterdag 24 november een badmintondemonstratie voor de BACO-jeugdspelers in de Hooiberg in Olst. De demonstratie vindt plaats tijdens de jeugdwedstrijden van Baco J1 en Baco J3.

De demonstratie wordt verzorgd door (jeugd-)spelers die qua speelsterkte tegen de Nederlandse top aanzitten. Aansluitend mogen alle jeugdspelers van bcBACO met deze topspelers samen gaan spelen en trainen. Deze training staat onder leiding van John Fikenscher, een toptrainer die ook training geeft bij de BSON, en hij wordt bijgestaan door BACO-trainer Frank Jansen van der Sligte.

De jeugdwedstrijden worden van 9.45 tot 12.00 uur gespeeld.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.