bson houdt badmintondemonstratie in olst

De Badminton School Oost Nederland (BSON) houdt op zaterdag 24 november een badmintondemonstratie voor de BACO-jeugdspelers in de Hooiberg in Olst. De demonstratie vindt plaats tijdens de jeugdwedstrijden van Baco J1 en Baco J3.

De demonstratie wordt verzorgd door (jeugd-)spelers die qua speelsterkte tegen de Nederlandse top aanzitten. Aansluitend mogen alle jeugdspelers van bcBACO met deze topspelers samen gaan spelen en trainen. Deze training staat onder leiding van John Fikenscher, een toptrainer die ook training geeft bij de BSON, en hij wordt bijgestaan door BACO-trainer Frank Jansen van der Sligte.

De jeugdwedstrijden worden van 9.45 tot 12.00 uur gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.