bromfietser vlucht tevergeefs voor politie

De politie heeft zaterdag het rijbewijs van een 17-jarige bromfietser uit Raalte in beslag genomen, omdat hij te snel en zonder licht reed. Toen de agent hem een stopteken gaf, ging hij er vandoor. De bromfietser ging er vandoor op de Zwolsestraat in zijn woonplaats, maar had weinig succes met zijn vluchtpoging terwijl de snelheid tot boven de zeventig opliep. De politie wachtte de 17-jarige thuis op. Daar werd zijn rijbewijs in beslag genomen.

Update:

De bestuurder van de bromfiets heeft contact met de redactie gezocht, om nog een paar aanvullingen op het bericht te geven. “Ik heb nog een paar aanvullingen voor dit artikel aangezien ik de bestuurder was

Reed zonder verlichting(accu leeg)

80kmh in 30 zone

Voor vluchten een waarschuwing

Konden bromfiets meenemen hebben ze niet gedaan”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.